Lupin, la nova sèrie de Netflix

/
29 views

La sèrie francesa que obté molt èxit

Lupin, la nova sèrie que va estrenar Netflix el 8 de gener d’aquest any. Obté una nota de 7,5 però, en la meva opinió, podria tenir una nota més elevada per al bon començament que ha tingut la sèrie francesa.

Ara parlarem per sobre sense fer spoiler als interessats en mirar-la. El protagonista, Assane Diop (actuat per Omar Sy), té una vida de lladre per un llibre de Arsène Lupin, d’aquí el nom de Lupin de la sèrie. Aquest llibre l’hi va donar el seu pare quan era petit. La sèrie comença amb un robatori d’un collaret de diamants molt valuós, però la forma amb la que l’episodi em va sorprendre, no m’ho esperava però tot l’episodi acaba tenint sentit . Ja després es desenvolupa tota la trama de la vida d’Assane.

Assane amb el llibre de Arsène Lupin

Jo recomano molt Lupin per les persones a les que els agradin les sèries de lladres i amb trames entre el mig.

Redactor Junior

close

El més recent

Més adrenalina

Acció, velocitat i un gran risc Tony és un antic campió de motocròs amb una vida