Els youtubers es traslladen a Andorra

27 views

La marxa del Rubius, el darrer en fer-ho, ha aixecat una gran polèmica

En els darrers anys ha incrementat el nombre de creadors de contingut que van a viure a Andorra per el tema de impostos. El cèlebre Ruben Doblas, més reconegut com Rubius, ha pres la desició d’anar a viure a Andorra. Pocs minuts després de haver enunciat aquesta notícia, una onada de comentaris malsonants van expandir-se per tot internet.

Desda ja fa 2 anys, un creador de contingut anomenat Lolito, va pendre la mateixa desició de anar viure a Andorra, i les xarxes socials es van llençar contra ell. Ara, malauradament, aquesta situació es torna a repetir.

Resultado de imagen de rubius en andorra
En Rubius donant la gran notícia

Aques famós ja ha explicat les raons per la qual decideix anar a viure a Andorra. Un dels motius que ha argumentat en Rubius és que tots els seus amics resideixen allà, i que ell se sentia pràcticament sol a Madrid. A part d’això, també argumenta que els impostos d’Andorra són un 20% menys que els d’Espanya, i com que ell té una vida des de casa, ha decidit pendre aquesta decició.

Finalment, després d’aquest rebombori totalment inesperat, internet a tornar a la normalitat, però el tema d’Andorra encara es segueix mantinguent.

Redactor Junior

close

El més recent