Els alumnes del plex reflexionen sobre el Covid-19

20 views

Els alumnes amb mitjana superior a 8 pensen i s’informen sobre el virus Covid-19

El passat dijous 19 de novembre la investigadora del institut de química de Sarrià, Cristina Formiguera. Els hi va parlar sobre què és el COVID-19, un tema que tothom creu que sap però que mai s’han parat a pensar

La Cristina els hi va explicar als alumnes que pertanyen al PLEX (pla d’excel·lència), en què consistia el COVID-19, les seves fases, les vacunes i la seva formació. També els hi va parlar sobre què és el COVID-19, un tema que tothom creu que sap però que mai s’han parat a pensar.

La investigadora els hi va explicar la formació d’una vacuna, formada per el virus debilitat o mort, en aquest cas el COVID-19, de càrrega genètica i altres productes que ajuden a generar una millor resposta immunitària.

Els alumnes del Plex afirmen que va ser molt útil i interessant. “Ens ha agradat molt, crec que és important apropar la ciència als joves”, explica Quim Martí, un dels alumnes assistents.

Bell-lloc | Escuela concertada diferenciada de Primaria a Bachillerato

Redactor Junior

close

El més recent