És factible la nova mesura de seguretat que vol implementar el Govern?

49 views

La Generalitat estudia que les mascaretes FFP2 siguin obligatories al transport públic i als comerços

El Govern de Catalunya vol implementar una nova norma que França i Alemania ja han implementat: l’ús de mascaretes professionals o FFP2 per accedir al transport públic, als comerços o a qualsevol dels serveis administratius encara oberts, que segueixen sent molt pocs.

Aquests dies els membres del Govern s’han reunit per implementar aquesta nova norma, però encara està a l’aire ja que encara no l’han aprovat. Molta gent parla que les mascaretes FFP2 són bastants incòmodes a l’hora de portar-les durant força estona a llocs tancats, perquè molesta i fa massa calor.

Jo personalment crec que és una bona mesura de seguretat, perquè veient com pugen els contagis, utilitzar aquest tipus de mascares en llocs tancats i oberts, ajudarà molt a prevenir casos positius.

També hi influeix que molta gent porta les mascares per sota el nas, i això no serveix per res ja que tu normalment respires per el nas i no per la boca i això vol dir que la majoria de bacteries les expulses pel nas i no per la boca. Crec que la gent no està del tot conscienciada de la situació que estem vivint, però això no està només a les meves mans sinó en mans de tots.

Redactor Junior

close

El més recent