Eudald Torrent: ” La millor sensació és conduir de nit perquè hi ha una tranquilitat i una calma al·lucinant”

52 views

Eudald Torrent és un antic alumne del col·legi Bell-lloc. Té vint anys però encara no té molt clar quin és el camí laboral que vol seguit. Tot i això, hi ha una cosa que si que té clara: la seva passió pel motor.

Des de ben petit tenies l’interés que tens ara per les motos?

No gaire la veritat. Des de ben petit m’agradaven més els coches que les motos. M’enrecordo que, quan era petit, m’encantava veure rally en persona. També jugava a videojocs de cotxes, sobre tot personalitzar-los ja que podia crear el meu cotxe ideal.

Amb quina moto vas començar?

Vaig començar amb una Yamaha 125r amb la que he pasat 4 anys de la meva vida i amb la que he gaudit durant molt de temps. De fet, encara la tinc guardada ja que és molt important per mi.

Actualment, quina moto portes?

La Kawasaki z800, que és molt millor que la Yamaha 125r, ja que te un motor més potent, i encara que pesi 229kg, és molt eficient i molt còmoda. Sí que es veritat que al principi és difícil acostumar-s’hi.

Quina moto és la teva preferida?

Sincerament, no tinc una sola moto en concret que m’agradi més, trobo que totes les motos tenen algun fet que les fa destacar de la resta.

Què sents quan estas pilotant la moto?

És una sensació molt addictiva, ja que cada vegada que condueixo amb la moto tinc més ganes de pilotar-la un altre cop. Per mi la millor sensació és conduir per la nit perquè hi ha una tranquilitat i una calma al·lucinant.

Creus que aquesta passió que tens et durarà per sempre?

Desitjo que la meva passió amb les motos duri per sempre ja que crec que és un tema molt interesant, i espero que aquest món no mori mai.

Creus que la gent hauria de tenir mes interés sobre aquest tema?

La gent te molt interés en temes diferents peró crec que el tema de les motos hauria de tenir-ne més desde el meu punt de vista. És un tema molt extraordinari i entretingut, el qual una vegada hi entres, ya no voldràs sortir-ne mai més.

T’agradaria convertir-te en professional?

De moment no crec que em dediqui a l’àmbit professional ja que per dedicar-s’hi cal entrenar moltes hores i donar el 100% de tu mateix. Qui sap, potser d’aquí un temps sí que m’ho podria plantejar.

Redactor Junior

close

El més recent