Haikyuu: una sèrie ideal per descobrir el món de l’anime

/
64 views

La sèrie japonesa ha tingut molt d’èxit durant aquest anys i probablement s’estreni la 5è temporada aquest any

Haikyuu es va estrenar el 6 d’abril del 2014. Té 4 temporades i uns 90 episodis en total. Aquesta sèrie es centra en un equip de volei, el Karasuno. Un equip on va arribar al torneig nacional i que ara està en un moment crític ja que té pocs jugadors. Un dels estudiants que es en Shoyo Hinata, un jove estudiant de 1r curs que s’uneix a l’equip per un jugador que admira, ”el petit gegant” que va jugar en el Karasuno i el torneig nacional. Tobio Kageyama, un altre estudiant de 1r curs que també s’uneix a l’equip. L’anomenen ”el rei de la pista” per el seu mal caracter que té. Els 2 tenen una gran rivalitat per voler ser el millor.

TRÀILER DE HAIKYUU TEMPORADA 1

Aquesta sèrie japonesa és molt entretinguda i molt interessant. Té uns moments molt divertits i també d’interés i de tensió per els partits importants que juga contra equips bons com el Aoba Josaih. Així mateix, es veu com l’equip va millorant per poder complir el seu objectiu: arribar el torneig nacional. Una de les coses que més m’agrada son els openings que fan y la música que hi posen. La música de la sèrie es una música molt motivadora i molt èpica.

SOUNDTRACK HAIKYUU

En conclusió, aquesta sèrie d’anime ha rebut crítiques molt bones. Recomanaria aquesta sèrie per aquelles persones que han començat veure anime i els que no li agraden l’anime, haurien de donar una segona oportunitat i veure aquesta increible sèrie. A més d’això la recomano també per aquells als que els hi agrada el voleibol i aquella gent que li agradi sèries amb moments graciosos.

Redactor Junior

close

El més recent