Els alumnes de teatre ja preparen l’obra ‘Contratemps’

46 views

Ja han fet una primera lectura del guió escrit per Tomas Girbau

L’extraescolar de teatre és una de les novetats de l’àmbit d’activitats fora de l’horari escolar de Bell-lloc del Pla que es va implementar aquest any, juntament amb les classes de piano i violí o la possibilitat d’aprendre un idioma, entre d’altres.

El gestor de l’activitat és Francesc Bayer, professor de Català de l’escola a 2n d’Eso, 3r i 4t. Aquest membre de l’equip docent realitza diverses rutines per tal de permetre a l’alumnat que cursa teatre pugui millorar en la seva actuació.

Fa exactament una setmana, l’obra redactada per Tomàs Girbau, anomenada Contratemps, va ser entregada als alumnes de 4t per tal que es pugui realitzar una primera lectura. “L’obra comença ha agafar forma” afirma Marc Tresserras, un dels actors d’aquesta obra.

La notícia sobre el nou guió ha arribat a les xarxes socials de l’escola, tal com instagram i twitter, enunciant l’arribada d’una obra de teatre que cada dia falta menys perquè es representi.

Redactor Junior

close

El més recent