Pedri, un diamant blaugrana

/
11 views

Un dels jugadors més joves i prometedors de la primera divisió

Pedri és un dels jugador més joves i prometedors de Primera Divisó. Juga al F.C Barcelona, ho està fent molt bé i es pot dir que és la nova joia del Barça. A més a més, també forma part de la selecció espanyola al costat d’ Ansu Fati, l’altra joia del Barça.

Desde el meu punt de vista Pedri es un jugador fort mentalment, que s’adapta a diverses situacions, té molta confiança amb la pilota i polivalència. Es pot dir que és un jugador quasi complet.

Crec que només li falta tenir més experiència ja que encara que siguis un jugador molt bo en tot, no pots brillar sense experiència. Ara és jove, però quan estigui al seu millor moment serà un crack. Es complementa molt bé amb Messi i tenen molta química.

close

El més recent