LilDami arriba amb sorpreses

17 views

El raper català LilDami ha publicat el seu nou single: 2080. Serà una de les cançons del seu nou disc Viatge en Espiral que sortirà a la venta el 29 de gener. El cantant mostra a través de gènere de l’electrònica, un futur apocalíptic setanta anys més tard.

En aquest disc explica com pot arribar a canviar les nostres vides si la societat no canvia, per això el tema principal és el futur. Lildami planta la crítica en una cançó que podria recordar a la xocant sèrie de Black Mirror. De la mà del productor i també raper Sr Chen, 2080 compta amb una influència de l’synthwave, un gènere de música electrònica marcat per bandes sonores de pel·lícules i videojocs de la dècada dels vuitanta.

Aquest disc comptarà amb el segell de la coneguda Halley Records de Barcelona. No obstant això, de moment toca gaudir de “2080”, un thriller que fa pensar i “Ramiro”, la havanera amb la qual va tancar Lildami el passat any 2020.

El videoclip de LilDami en la cançó ‘2080’

LilDami ha deixat en blanc a tothom. Aquest dilluns, una setmana abans de treure el seu CD ha sortejat una múltipla. Dirà qui es el guanyador aquest divendres junt em el seu disc.

close

El més recent