De setmanes a mesos

14 views

L’Esteban Prieto va viatjar a Japó amb un grup d’amics per anar a esquiar, però per culpa de Covid-19, es van cancel·lar tots els vols de tornada a Europa i actualment porta 8 mesos atrapat a Japó.

Amb quants amics estàs a Japó?

Jo vaig arribar a Japó amb 2 amics, érem 3 en total.

Us arriben diners de les vostres famílies o us heu de guanyar la vida?

Al saber que ens van tancar a Japó, no vam tindre més opció que guanyar-nos la vida. Vam començar a treballar a un camp d’arròs on els propietaris ens van deixar un llar per viure, però aquesta casa estava feta pols. Vam estar treballant dia i nit, fins que vam reunir els diners suficients per llogar una furgoneta. Vam viatjar per tota la muntanya i també vam començar a fer classes d’esquí a la gent que hi havia per allà. Actualment sóc cuiner d’un restaurant japonès.

Algú de vosaltres sabia parlar japonès?

Ningú dels meus amics ni jo parlem japonès, però la gent local d’allà sap parlar prou bé l’anglès. També, al viatjar a una ciutat propera de la muntanya on estèvem, vam contractar a un traductor i ens va explicar les seves cultures i altres coses…

Quines activitats heu fet allà a Japó?

Apart d’esquiar, hem escalat muntanyes, hem fet piragüisme, hem caçat, hem fet surf, hem pescat, hem cuinat… Moltes activitats. Encara que estàvem tancats a Japó, ens ho hem passat molt bé els meus amics i jo.

close

El més recent