El nou senzill de Morad arrasa a internet amb més de 13 milions de reproduccions

26 views

Morad, el cantant revelació de l’Hospitalet de Llobregat acaba de publicar Duros, Blandos y Flojos, el seu últim treball discogràfic. En només dues setmanes el nou senzill del jove raper ha aconseguit més de 13 milions de reproduccions a internet.

El tema, de més de cinc minuts de durada, està sent tota una revolució a les xarxes. En poc més de 15 dies, la plataforma de música per streaming, Spotify, ha registrat 10 milions de reproduccions del nou senzill. El que demostra que és un èxit ara mateix. A dia d’avui ja acumula més de 4.5 millons de reproduccions a Youtube.

La cançó, segons ha explicat el mateix Morad, “va dedicada als durs, no tots estan en temps bonics”, a la gent que ho està passant malament, en clara referència al seu amic Omar, per motius que desconeixem. Suposem que deu estar en una situació complicada a jutjar pel final del videoclip que acaba amb aquesta dedicatòria: #freeOmar.

El video musical, obra d’Ivan Salvador, vol ser una reivindicació de la gent de classe obrera i s’ha rodat als blocs Florida de l’Hospitalet, on actualment resideix. S’hi pot veure l’artista interpretar la lletra en escenaris de carrer nocturns acompanyat dels seus fidels amics i veïns del barri.

D’aquesta manera, Duros, Blandos y Flojos s’afegeix a la llista d’altres exits del raper com ara raper autor d’éxits tan coneguts com Jo no vaig, amb més de 16 milions de reproduccions a Internet; i ‘Motorola’, amb més de 12 milions).

close

El més recent