Mal temps pels emprenedors

/
1000012 views

Els alumnes de l’assignatura de BAE estan indignats per la seva mala sort

Des de fa uns quants anys l’escola té una assignatura que inculca i ajuda als joves alumnes a emprendre. L’activitat principal es basa en participar en competicions de mini-empreses en les quals els alumnes creen la seva pròpia empresa.

A més d’això, també hi ha un apartat que es ERASMUS+ en el que els millors alumnes viatges a altres països per compartir les seves idees i mini-empreses però aquest any no s’ha pogut fer per culpa de la Covid-19. Això ha provocat que els alumnes hagin perdut una oportunitat única en la seva vida per culpa de la pandèmia. A tot això s’ha d’afegir que molts premis finals de les competicions són viatges a Estats Units.

Jo com a alumne significatiu de l’assignatura confesso que no estic enfadat perquè sé que no es culpa de ningú però per un altra part estic molt decebut perquè personalment tenia moltes ganes de participar-hi.

Per últim espero que l’any que ve es pugui fer perquè els alumnes d’un curs més baix puguin gaudir del que nosaltres no hem pogut.

close

El més recent