The Umbrella Academy: val la pena?

/
26 views

Probablement heu sentit a parlar de la popular sèrie The Umbrella Academy que podem trobar a la plataforma Netflix. Realment mereix tota l’atenció que està rebent?

The Umbrella Academy és una sèrie dels EEUU que tracta el tema de l’apocalipsis. La sèrie comença a l’any 1969 que ens ensenya com neix un nadó d’una noia que no estava embarassada (representa que passa a 45 noies més en tot el món). Un millonari excèntric vol adoptar els nens i només n’aconsegueix adoptar a 7. La sèrie comença així i els nadons quan es fan més grans han de lluitar per evitar la fi del món.

The Umbrella Academy' se renueva para una temporada 3 • ENTER.CO
Els personatges de la sèrie.

Des del meu punt de vista s’assembla a moltes pel·lícules americanes en les quals els protagonistes s’enfronten a l’apocalipsis. Però tot i així és una sèrie entretinguda, pel guió i perquè té una bona dosi d’humor encara que a vegades es fa una mica lenta.

close

El més recent