Les imatges manipulades a la premsa esportiva

/
42 views

Aquest fenòmen succeix desde fa molts anys. La premsa esportivaa( Diario AS, Mundo Deportivo, Marca…) manipulen algunes notícies en funció del seu interés, però en aquest article ens centrarem en les imatges del futbol que han estat manipulades.

En la meva opinió això és una greu falta de respecte per part de la premsa a l’equip o persona que figura en la fotografía i també els afecta a ells mateixos, ja que perden molta credibilitat i influència. A continuació us mostrarem i argumentarem algunes de les moltes imatges que han estat manipulades en el futbol.

https://s.libertaddigital.com/fotos/noticias/1920/1080/fit/retoque-as-210211.jpg

En aquesta imatge podem veure que van retocar la foto del partit que enfrentava el F.C. Barcelona i el Atlètic Club de Bilbao en el que els blaugranes van guanyar per dos gols a 1. La imatge retocada mostra que el gol del Barcelona va ser fora de joc i el jugador estavaa adelantat a la línea defensiva mentra que a la captura original s’hi pot observar un defensa que trencaria aquest fora de joc.

Crec que ho van fer perquè no estaven convençuts de la decisió de l’àrbitre i volien generar dubtes sobre la validesa del gol.

Redactor Junior

close

El més recent