Un regal que et toca el cor

16 views

Molts regals són bons però només un és el millor del món

Totes les vegades que he celebrat el meu aniversari m’han regalat molts regals. Alguns cars i altres no tan. Alguns fets a mà i altres comprats. Si he de triar un de tots, normalment triaria el més car però aquesta vegada n’hi ha un que no crida molt l’atenció, però és el que més aprecio i que és només per mi. M’ha portat moments molt feliços, m’ha acompanyat en les bones i en les males i això és un amulet de sort de quan estava hospitalitzat perquè m’havia fet mal al cap.

Se que que no es pot considerar un regal però just quan era el dia del meu aniversari vaig ingresar a l’hospital. Aquell dia van venir moltes persones a visitar-me però no van portar regals i jo ho entenc. Tot i això, el meu amic Xavi va portar-me una amulet i quan vaig rebre el regal em vaig sentir molt bé perquè va ser un detall molt especial per mi.

close

El més recent