Un Nadal diferent per la pandèmia

11 views

Aquest Nadal serà un Nadal diferent, ja que degut a la pandèmia es recomana que les trobades sigui el número més reduït de persones possible. Tot i això, les trobades i reunions es limitaran al nombre màxim de 10 persones. També es recomana que a les reunions no coincideixin persones que venen de dos domicilis diferents. Per tant aquest any el Nadal serà una mica trist ja que no podem tenir contacte amb familiars o amics que visquin lluny o amb qui faci mesos que no els veiem.

Tot això seguint unes regles: distància física, higiene de mans, ús de mascareta, ventilació́ i quedar-se a casa si es tenen símptomes. També es recomana que les reunions es facin a l’aire lliure sempre que sigui possible i que en el cas de reunions en espais tancats es garanteixi una bona ventilació́ (mantenir obertes les finestres).

Hi han coses que queden totalment prohibides com: el consum d’aliments o begudes a fora el carrer, fumar a menys de 2 metres, no cridar (ja que això̀ afavoreix el contagi) i compartir estris, com gots, coberts o tovallons.

Seran unes festes tristes, tristes perquè no podrem compartir-les amb les nostres persones grans, els nostres avis, ja que ells al ser tant vulnerables no poden assumir més riscos.

Desitjo que tot això passi el més aviat possible i l’any vinent poder-ho celebrar amb totes les persones que estimem.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el