Girona (no) asfaltada

/
17 views

És un fet que el paviment de la ciutat de Girona no és el millor però realment és important això?

Sóc un jove de 15 anys i fa uns mesos vaig decidir començar amb un nou hobby, el longboard (un tipus de skateboard). Arrel d’anar circulant per la ciutat gironina he pogut comprovar dos fets els quals són quelcom ignorats: per una banda el mal estat de l’asfalt de la ciutat i la poca conexió de carrils bici que hi ha arreu de Girona.

Molts ciutadans al llegir això possiblement em qüestionaran lo esmentat anteriorment, però lo cert és que fins que no ho vius no ho pateixes.

(Foto lliure de drets extreta de google images)

I és que el fet es que durant aquests últims mesos, i desprès de circular per Girona, puc afirmar que falten nombrosos carrils bici per arreu de la ciutat. I si bé és veritat que una alternativa a aquest problema seria circular amb el longboard per les carreteres normals, doncs resulta que no és una bona solució ja que l’asfalt de les carreteres és d’una qualitat pèssima. Aquesta manca de qualitat porta a una superfície irregular que fa que la circulació no sigui especialment agradable i en alguns casos impossible.

Per tal de solucionar aquest problema, es podrien fer coses tan senzilles com millorar certes zones de Girona en les quals l’asfalt té molt de marge de millora, o bé construir més sistemes de carrils bici per les zones de la ciutat.

close

El més recent