Cobrint expectatives

/
15 views

La Marató de TV3, des de la primera edició de 1992, sempre ha sigut un èxit, tant ella com els seus discs. Només cal veure els records d’audiència i grans recaptes de diners, amb xifres tant altes com: 14M€, 15M€ sent la més alta en aquests moments, etc. I aquest any no esperem molt menys.

Aquest any el disc de la Marató, conté 54 diferents grans artistes, com per exemple: Nil Moliner, Sebastian Yatra, Rozalén, etc. Per lluitar contra la Covid-19. Crec personalment que el disc d’aquest any és un dels millors que han llençat, però també ha sigut molt criticat per la presencia de Francisco, un cantant valencià, que interpreta My Way de Frank Sinatra, canviant-li al nom a “Com he fet sempre“. Aquest ha sigut molt criticat ja que en diverses vegades a fomentat l’odi contra Catalunya. És per això que molta gent ha animat al boicot i no han volgut comprar-lo. Personalment crec que a part d’aquest tema, el disc de la marató val molt la pena.

En el meu punt de vista la millor cançó del disc és: “Serem més forts“, la cançó cantada per 19 artistes i 6 grups diferents. Aquesta cançó és divertida, alegre i amb una gran lletra esperançadora. I la cançó dels altres artistes del disc és “Nits d’estiu” de Porto Bello. Aquest disc cobreix àmpliament les expectatives i és un gran disc.

close

El més recent