Les diferències reals vs còpies

/
13 views

Hi ha molta diferència entre una marca real amb una falsa. Ara explicaré des de la meva experiència amb una bamba marca NIKE vs una falsa. Primer de tot he de dir que la real és molt còmode i no m’ha fet mal. Me les vaig posar el primer dia que me les vaig comprar i era com si les hagués portat tota la vida; en canvi la falsa, des del primer dia em vaig haver de posar pòsits al darrera perquè em varen fer llagues als dos peus.

Una altre cosa important és que les originals no pesen gens i puc fer qualsevol tipus d’activitat amb elles, en canvi les falses pesen moltíssim i només me les poso si haig de caminar i no gaire estona.

L’estètica no té res a veure, les originals són tal qual mostra la publicitat del model, les falses en canvi deixem molt que desitjar. Però clar tot té el seus avantatges i els seu inconvenients: per les originals pots pagar 220 euros i unes falses poden costar sobre els 50 euros.

Tu pots triar si vols comoditat i pagar un preu alt, o incomoditat i pagar un preu baix.

Les originals son les de l’esquerra mentre que les falses són les de la dreta.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el