Recepta: canelons de tonyina.

17 views

S’acosta el Nadal, però també s’acosta la festa catalana de Sant Esteve i potser no volem comprar uns canelons i volem fer una cosa més original, els volem fer nosaltres mateixos. També és una bona opció si a la família tenim algú vegetarià.

Recepta per 5 persones.

Ingredients:

3 Ous

1 paquet de pasta per fer canelons

1 pot de tonyina

1 pot de tomàquet natural

Mantega

1 litre de llet

1 paquet de formatge ratllat per gratinar

Elaboració:

1-. Posem 2 olles (1 gran i una petita) amb aigua a bullir, a la gran hi tirarem la pasta i a la petita i farem els ous (5-10 minuts).

2-. Un cop han passat els minuts i veiem que ja està feta la pasta i els ous. Posem la pasta sobre uns draps de manera estesa perquè s’assequi la pasta i no s’ens d’estrosi a l’hora d’embolicar-los. Posem mig pot de salsa de tomàquet en un bol on posarem els ous un cop bullits els pelem i els fiquem al mateix bol on tenim la salsa de tomàquet, també hi posarem la tonyina.

3-. Tocarà destrossar els ous i la tonyina amb el minipimber perquè també es barregi amb la salsa.

4-. Ara tocarà fer la baixamel, amb la llet, mantega i formatge per gratinar. Posarem una olla amb mantega a foc mig i un cop la s’hagi desfet afegim la llet i el formatge i barregem fins que s’hagi desfet.

5-. Finalment posarem els canelons en una bandeja i per sobre la beixamel i els posarem al forn a 220º graus durant 10 minuts i 5 minuts més per gratinar.

Un cop fet tot això els podrem emplatar i disfrutar-los amb la resta de la família.

close

El més recent