Els dies més estressants de l’any

31 views

El passat mes de novembre en els dies 27,28 i 29 van començar els trimestrals. Aquest és un breu dietari d’aquest dies estressant

Els trimestrals estan a punt d’arribar. Nervis, tensió i emoció. Quan entres al col·legi Bell-lloc notem aquestes cares d’intriga.

Diuen que és la calma abans de la tempesta. Els alumnes del Bell-lloc no pensen el mateix. Després de paralar amb alumnes tots han arribat a la conclusió: que va millor tenir examens abans de trimestrals així aprofiten per començar a estudiar.

02/11/2020

Cada cop queda menys pels trimestrals i la tensió ja s’està escampant i es nota. Els professors també van baixant els seus ritmes i estan esperant amb moltes ganes que arribi el nadal.

20/11/2020

Ara només queda una setmana i aquesta tensió s’està normalitzant. La gent ja està començant a estudiar a casa i amb un cafè perquè no els hi posen fàcil. Alguns alumnes fan servir tècniques com treballar durant una hora i descansar durant 20 min o 15. Els professors tambè s’han de posar les piles i estan començant a preparar els trimestrals.

24/11/2020

Som divendres, els alumnes estan molt espantats per aquell malsomni que han de passar, Matemàtiques. Hi alguns tambè es preocupen per Català i Castellà.

27/11/2020

Primer dia de trimestrals, tothom està nerviós i no hi ha ningú pels passadissos. Suspendre o aprovar aquest es el dilema del 2020.

Alumes de primer dESO fent l’examen de Matemàtiques.

1/12/2020

Avui som el primer dia de desembre, fa fred i la gent està nerviosa per les seves notes dels exàmens trimestrals. Tot i això ara comença a haver-hi més ambient pels passadisos i la gent comença a alegrar un somriure. Els patis es fan més curts i les classes més llargues pels alumnes, tot va millor.

10/12/2020

Queden dos setmanes per Nadal i la gent ja té les notes dels exàmens. Hi ha gent que està feliç i gent que està trista per la seva nota. Ara ja ningú té exàmens i es fan coses més tranquiles a les classes.

close

El més recent