De Bell-lloc al podi

32 views

Albert Arenas, antic alumne de Bell-lloc, ha aconseguit recentment el títol de campió del món de Moto3

El passat diumenge 22 de novembre el pilot de Moto3 i exalumne del Bell-lloc es va proclamar campió del món en aquesta categoria després de disputar la carrera a Portimao. Aquesta va estar molt disputada, i en ella vam veure al podi gent com Raul Fernandez, Dennis Foggia o Jeremy Alcoba.

Independentment d’això, la dada més important va ser la dotzena posició del pilot català que va fer possible que es convertís en el vint-i-unè campió del mon espanyol de Moto3.

Això lògicament va fer sorgir molta alegria entre l’ambient, entre ells vam poder detectar antics professors seus. Albert, sense oblidar els seus principis va respondre al tweet d’en Txema Simón, professor de Bell-lloc.

close

El més recent