Entre les pagines de Girona

/
27 views

L’altre dia els alumnes de 4t d’ESO vam fer el trajecte de Girona literaria, un recorregut que es fa en el barri vell i explica els diferents autors de la literatura catalana que van fer alguna obra sobre Girona.

Desde la plaça del Vi amb Josep Pla, passant per la catedral amb Santiago Rossinyol i acabant a la Devesa amb Bernat Desclot, Girona literaria si es una excursió turistica però també es un recorregut per totes les persones que es vulguin interessar pel que Girona ha significat per els autors de la literatura catalana.

En resum considero que Girona Literària es una excursió adequada per la situació sanitària actual però inadequada per uns alumnes que la literatura catalana els interessa molt poc i la troben avorrida.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el