Crítica de l’ús del mòbil a les escoles

30 views

Crec sincerament que els mòbils es poden utilitzar com a eines per a l’aprenentatge a les escoles.A algunes escoles de Catalunya, (ha sortit publicat), que fan servir el mòbil com a eina per a l’aprenentatge.

Per exemple, el mòbil pot ser molt útil per fer activitats de geolocalització, per a nens petit o projectes en els quals els professors i els alumnes fan ús del mòbil per aprendre a utilitzar bé les xarxes socials.

Jo estic a favor de l’ús perquè per a nosaltres (els alumnes), és més divertit  poder compartir un vídeo d’alguna activitat com per exemple gravar pràctiques a la classe d’esport i després poder-ho mirar per saber a on falles o en què has de millorar.

També va bé per fer seguiment de les notícies. El mòbil pot ser una eina molt útil per als nens que tenen dificultats d’aprenentatge.

Per tot això estic a favor de l’ús del mòbil en les aules i les escoles.

shallow focus photography of crowd taking video
close

El més recent