Álvaro Pedregosa: “La música és i serà la meva motivació personal”

/
41 views

L’alumne Álvaro Pedregosa de la escola Bell-lloc Del Pla va ser membre de la petita coral i participant dels musicals de Bell-lloc on va donar veu als personatges. A més ha actuat en diversos concerts al voltant de Girona amb el seu passat grup “Pista 3”.

Ja que has dedicat gran part de la teva vida juvenil a la música, que es per tu la música?

La música per mi es i serà una de les meves motivacions personals. A més, és una de les millors formes de desconnectar i fer que em vinguin moltes emocions i sentiments diferents.

Com ha estat la teva infància musical?

Gracies a Déu, he pogut gaudir d’una infància molt bona. Des de ben petit, ja em vaig començar a interessar per la música, ja que els meus pares, encara que no entenguin gaire d’aquest món, em van ajudar a tenir mes cultura musical. Tot i que hagi nascut en una època moderna, sempre he escotat música dels 60 als 90.

Quins cantants o grups musicals t’han inspirat més al llarg de la teva vida?

M’han inspirat molts com en Michael Jackson perque va tenir una vida molt dura i em sembla un exemple a seguir. El grup “Queen” també m’ha servit d’inspiració ja que es un grup molt divers que no te ninguna cançó semblant i tenen un estil únic.

Quan siguis adult, creus que et dedicaràs al món de la música?

Sincerament, no crec que em dediqui a la música ja que es un molt complex i difícil de dedicar-s’hi, però sí que seguiré estimant i apreciant la música com porto fent tota la vida.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el