High school students at school, wearing N95 Face masks. Sitting in a classroom.

Mesures inútils i gent irresponsable

65 views

2020 és un any complicat per la gran quantitat de catàstrofes sorgides. Una d’aquestes és la Covid-19, que està provocant una gran desgràcia en el món. Per això, per culpa d’aquest maleit virus, les autoritats s’han vist obligades a prendre mesures de seguretat per prevenir-lo.

També a les escoles hi ha hagut un canvi important, ja que es un canvi radical i els alumnes s’han de acustomar. A part, tot això implica que sigui tot molt mes complicat i feixuc.

Però, aquestes mesures de seguretat estan ben aplicades a les escoles?

Sabem que les mesures de seguretat són la base essencial perquè no empitjori la situació, però algunes mesures poden ser inútils i insignificants a l’hora de prevenir el virus. També per algunes irresponsabilitats dels joves de avui en dia.

Hi han un munt de mesures: Mascareta, gel desinfectant a les mans, 1,5 metres de separació entre persones, no barrejar grups estables…etc. Per això, veurem algunes mesures mal aplicades a les escoles.

· Separació de grups estables

En primer lloc, la mesura fonamental es “No barrejar grups estables”, pero, a les escoles, aquesta mesura es essencial, ja que, a les hores complementaries es barreja tothom i sembla que a ningú l’hi interesi el seu benestar, el qual sincerament penso que es un greu error.

· Ús de la mascareta

Com tots sabem, aquesta mesura es la principal de que aquesta situació no vaigi a més, pero a les escoles actualment, hi han alguns joves que no tenen en compte aquesta mesura i pensen que no pot pasar res dolent. Per poder millorar en aquest aspecte, la solució es portar la mascareta ben posada i rentar-la cada dia.

· Gel desinfectant a les mans

Tenir un bon igene a les nostres mans, es molt important, no obstant, hi han joves que simplement no es posen desinfectant a les mans o que simplement no se les renten. Personalment, opino que si tots apliquesim aquesta mesura de prevenció contra el virus, sería molt més fàcil de protegir-nos contra el virus.

Així doncs, donant el meu punt de vista sobre la situació que estem visquent, considero que si tots complisim aquestes tres mesures bàsiques, aquesta pandemia mundial hagués acabat molt mes aviat.

Redactor Junior

close

El més recent