Shin Chan en busca de les esmeraldes verdes

/
31 views

La pel·lícula va arribar als cinemes d’Espanya el passat 16 d’octubre

La nova pel·lícula de Shin chan va arribar als cinemes d’Espanya el 16 d’octubre de 20202 després d’aplaçar-se la seva estrena pel confinament. La pel·lícula tracta de que un noi japonés va amb la seva família de vacances ha Australia, on el pare és raptat per una tribu misteriosa, perquè l’han confós amb el novio de la llegenda i així comença l’aventura de la familia Nohara per rescatar al pare i enfrentar-se a persones que també estan intentant raptar-lo.

La pel·lícula és molt bona. Hi han molts moments graciosos de Shin Chan amb les seves tonteries i moments romàntics de Misae i Hiroshi. També l’antagonista noia que és uneix amb la família Nohara per salvar al pare.

Les escenes són molt bones, molt colorides i amb una banda sonora molt bona. El que més m’ha agradat és quan ja salven al pare,va ser impressionant. Et vénen ganes de veure-la un altre vegada

close

El més recent