Tirant de cor, cames i pedrera

38 views

El passat 20 de novembre es va disputar el gran derbi català de Segona A que va acabar en victòria del Girona F.C.. L’equip gironí va lluitar fins a l’últim minut i va superar totes les adversitats amb un 1-2 al camp de l’espanyol.

Els blancs i vermells venien amb moltes baixes i també sancions, un total de 9 jugadors entre ells Stuani i Mamadou Sylla. L’entrenador afirmava: “Mai he viscut una situació semblant mai. Ha tornat a ser una setmana difícil, i així serà fins passat Nadal”. Però els de Francisco van sortir a guanyar. Només amb l’onze ja es podien veure les aspiracions de l’equip gironí un 4-4-2 la mitjana d’edat de l’equip era de vint-i-quatre anys i amb esforç i perseverança es van emportar els tres punts a Montilivi.

Des de el meu punt de vista va ser un partit molt igualat els dos clubs van tenir les seves ocasions clares (Samu Saiz al minut 26′) però la gran connexió entre Embarba i De Tomàs en el minut 40′ va fer encarrilar el partit per l’Espanyol. Pels aficionats del Girona va ser un cop dur però ningú va baixar els braços i al minut 83′ Bárcenas va fer el gol de l’esperança. Cinc minuts després el col·legiat del partit va xiular un penal a favor del Girona que Samu Saiz va transformar en gol.

Aquests 3 punts van donar vida als de la Vinya i després de la mala dinàmica que portava el Girona. I per últim destacar la importància del partit, ja que era el gran derbi català.

Yoel Bárcenas amb la selecció del seu país
close

El més recent