Cuida el gos com un animal no com una persona

/
21 views

Els gossos són animals i no persones

Un gos és un animal que necesita estima, amor i temps. Molts amos abandonen els gossos quant tenen problemes i són grans.

Els gossos son animals i no persones això te de quedar clar com l’aigua. Molts amos pensen que el seu gos es un mes de la família i el deixen pujar al llit i menjar el nostre menjar i hi estic totalment en desacord. Això és un problema ja que al gos li dones la mà i t’agafa el braç.

Un altre tema és el dels excrements al carrer, dóna un punt de vista de la ciutat bruta i descuidada i si no vigiles te’n portes un regalet pudent a casa. L’ajuntament ja ha pres mesures per el problema multant els amos que no recullen els excrements dels seus animals. Un altra qüestió es que L’ajuntament està traient llocs on passejar el gos sense corretja, ja que volen que sempre vagin lligats, pero si no corren pots tenir un gos hiperactiu a casa i això ningú ho vol.

En conclusió tenir un gos pot ser una gran idea pero cuida’l i treu-lo a passejar i no el tractis com a persona sino com animal.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el