L’olor de cafè es respira de nou als bars de Girona

32 views

Des del passat dilluns 23, el govern concedeix la reobertura de bars i restaurants. L’executiu català ha aconseguit un acord en el disseny del pla de reobertura que finalment ja s’ha aplicat.

En concret, el pla de desescalada té quatre fases i està previst que es posi en marxa durant un període mínim de dos mesos. El pas de fase a fase serà cada quinze dies.

En la primera etapa només es podrà reobrir amb el màxim del 30% d’aforament, de sis del matí a nou fins a les 9 de la nit. A les terrasses només podrà haver-hi quatre persones per taula.

Aquesta primera fase, durarà del 23 de novembre al 6 de desembre.En la segona fase, del 6 al 21 de desembre, s’obriran els centres comercials amb afororament limitat, s’aixecarà el perímetre municipal per als caps de setmana i passarà a ser comarcal.La tercera etapa, començarà el 21 de desembre fins al 4 de gener. Les reunions familiars podran ser de 10 familiars i durant els caps de setmana ja no hi haurà limitació per a la mobilitat.

close

El més recent

Les fake news i el pizzagate

El 2016 es va fer bastant famosa una teoria conspirativa que parlava sobre una xarxa de pedofília entre alts funcionaris del partit demòcrata. Tot això va començar el