Elisabeth Quirós: “Em preocupen molt les hores que estan els nens amb la mascareta”

/
36 views

Elisabeth Quirós té 2 fills que estudien a l’escola Bell-lloc de Girona. Treballa de comptable. Aquest novembre, el seu fill de 12 anys ha hagut de confinar-se perquè un company de la seva classe ha donat positiu.

Què et sembla que quan un nen de la classe dona positiu en Covid 19, la resta de nens s’hagi de quedar a casa?

En un principi em sembla bé perquè son mesures que cal aplicar, perquè així no es contagi més nens de la classe; el que no em sembla tant bé és que els pares haguem de deixar sols al nens a casa. En Gerard, encara, perquè ja té 12 anys, però no em puc imaginar la gent que treballa i que té nens petits que s’han de quedar a casa com ho han de fer.

Té por de que els seus fills vagin a l’escola tal i com esta la situació?

No, entenc que l’escola ja actua amb tots els mitjans perquè els nens estiguin protegits en les hores que estan a classe.

Que li sembla que els nens hagin de portar la mascareta tantes hores al dia?

Mira això no em sembla tant bé, perquè a la llarga això els passarà factura. Són 9 hores que estan a l’escola i només se la treuen per dinar, crec que a l’hora del pati se la podrien treure sempre i quan estiguin a l’aire lliure.

Creu que s’hauria d’anar a l’escola presencialment o s’hauria de fer les classes on line?

Jo crec que no s’aprén igual on line que presencialment. A part hi han nens que tenen problemes d’aprenentatge i crec que fer les classes on line encara els perjudica més.

I per acabar, ens pot fer alguna sugerència o recomanació que puguem traslladar a l’escola?

A mi em preocupen molt les hores que estan els nens amb la mascareta, per tant crec que tindrien que fer alguna classe més a l’aire lliure perquè així els nens se la poguessin treure.

close

El més recent