smart

L’alcadessa de Girona considera Bell-lloc Report un projecte “molt interessant i imprescindible”

81 views

El dimecres 25 de novembre, Marc Forest i David Bonillo, directors de la revista, van entrevistar a Marta Madrenas

Notícia realitzada per David Bonillo i Marc Forest

Aquest dijous els directors del Bell-lloc Report, Marc Forest i David Bonillo, van entrevistar a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, per presentar la revista digital del centre. L’entrevista, d’uns quaranta minuts aproximadament, va tenir lloc a la sala Diumé de l’Ajuntament de la ciutat. També hi eren presents dos redactors de batxillerat de l’escola FEDAC Sant Narcís. L’alcaldessa va repassar diferents temes com la situació de Girona en temps de COVID, la seva trajectòria professional noves iniciatives com ara la Girona tecnològica i ecològica o el món dels joves.

Després d’enviar un missatge de comprensió i esperança a tots els joves adolescents en temps de pandèmia, també, va voler posar en valor iniciatives escolars com Bell-lloc Report, un projecte “molt interessant i imprescindible” per fomentar joves ciutadans crítics. L’alcaldessa va remarcar que no “hi ha país que progressi sense sentit crític” i que projectes com la xarxa RED de diaris digitals com el nostre, ajudaren a fomentar-la i aconseguir-la.

Properament, publicarem l’entrevista completa.

Redactor Junior

close

El més recent