High school students at school, wearing N95 Face masks. Sitting in a classroom.

Una hora d’anglès, extra o per treure un examen?

/
21 views

Ja han passat casi DOS mesos desde que vam començar les escoles. Hi ha hagut de tot, noves normatives i nous sistemes.També hi han hagut nous horaris com cada any, i aquest any han posat una nova assignatura a l’horari: hores complementàries d’anglès. Aquesta assignatura és una classe d’anglès que serveix per practicar i preparar els alumnes per fer l’exàmen B2 de Cambridge. Es fa a les hores del pati del migdia, dura 55 minuts i són 2 classes per setmana.

Molts companys meus i amics meus opinen que no s’hauria de fer aquesta hora complementària i d’altres opinen que és una bona idea de fer-ho. Jo hi estic a favor però no estic d’acord amb com s’ho han plantejat. Està bé perquè es un hora d’anglès on et pots preparar per l’examen B2 de Cambridge i seria un bon avantatge per els que volen treure el B2 i també perquè els que fan extraescolars puguin aprofitar una hora més per preparar-se el B2

FOTO TRETA DE PIXABAY

D’altra banda, el plantejament que han fet els professor no m’ha agradat gens perquè aquesta assignatura compta un 25% de la nota d’anglès i això pot perjudicar a qualsevol alumne. Com per exemple, si un alumne ha tret un suficient de la assignatura d’anglès i la hora complementària no li ha anat gens bé, li pot perjudicar molt la nota i podria suspendre l’assignatura, igual que un alumne que té un excel·lent en l’assignatura d’anglès pero l’hora complementària no li ha anat bé li podria baixar la nota a un notable.

En conclusió, si es fa una hora d’anglès complementària d’anglès per treure el B2, s’haurian d’haver plantejat millor la idea aquesta que han proposat els professors.

close

El més recent