Quins són els factors més importants per tenir un gos?

/
74 views
A Espanya el 2018 es van abandonar 100.000 gossos. Els motius podrien ser que els propietaris es cansen de cuidar-lo o per el comportament de la propia mascota. Per això, cal pensar bé abans adoptar un gos.

Diuen que el gossos són el millor amic de l’home i tot i que té milers d’avantatges també s’han de tenir alguns punts en compte abans d’adoptar-lo o comprar-lo. Avui parlaré en particular dels factors mes importants per tenir un pelut, ja que a Espanya un 33% de la població en te un, i un de cada quatre habitatges tenen un gos com animal de companyia.

Cuántos perros hay en España? - Almudena Seguros Blog

Per poder tenir un gos s’han de tenir moltes coses en compte, en aquest article m’agradaria poder ajudar a aclarir els elements mes bàsics

Alguns dels factors més importants són:

  • La raça: Un dels factors claus a tenir en compte és la raça, ja que no té les mateixes característiques físiques un San Bernardo (molt d’aliment i moviment) que un Terrier que menja poc i no necessita tant d’esport.
  • L’habitatge de l’animal: Un dels factors més importants és que l’animal tingui un espai per relaxar-se i pugui passar el temps tranquil·lament.
  • Capacitat econòmica de l’amo: L’amo ha de poder pagar les condicions mínimes com podrien ser l’aliment o el veterinari
  • La responsabilitat del propietari: Aquest punt és el més important i abans d’adoptar un gos cal ser conscient de la importància i que un gos no és un joguet per això abans de comprar-lo has de veure si tens el temps necessari per a les cures i necessitats.

Aquests quatre factors que he dit anteriorment són els bàsics i si no pots complir algun d’aquests millor que vagis pensant a adoptar una altra mascota que sí que puguis mantenir.

A continuació us deixo alguns enllaços de pàgines on pots trobar més informació sobre aquests animals:

https://www.expertoanimal.com/

https://www.purina.es/perros/razas-de-perro/tipos-de-razas-de-perro

close

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy

El més recent