Penjo història, desprès visc

/
72 views

El jovent, en aquests últims anys, hem estat desenvolupant una tendència a sentir la necessitat de publicar la seva vida social a les xarxes per tal de que la gent pugui visualitzar-ho, però, com ens afecta això a la nostra vida quotidiana?

Avui en dia, la manera de funcionar de nosaltres, els joves, en la vida quotidiana ha variat considerablement a causa de les xarxes socials. Aquestes han aconseguit enganxar a un públic novell a utilitzar aquesta mena de aplicacions i a compartir la seva vida de manera constant i excesiva.

De primeres, aquest fet no hauria de tenir cap conseqüència negativa però si ens ho mirem bé podem veure com el jovent i futur de la societat estem deixant de fer les coses per diversió sinó per si aquella activitat que estem realitzant es veurà bé en format de fotografia a xarxes com Instagram o Facebook, si això farà que la gent pensi que portem una vida ideal, si això em donarà “likes”…

Aquest fet està causant una manca de felicitat entre els joves. Les raons d’això és un esteticisme social, el qual fa als joves comparar-nos constantment amb publicacions d’altres, les quals no solen mostrar la realitat sinó una vida idealitzada incerta.

Per altre banda també està fent que els adolescents perdem la capacitat de disfrutar fent certes coses, com bé ho poden ser sortir a pescar un diumenge amb el nostre avi, anar a fer una excursió la qual no tingui un final de foto, assistir a activitats culturals ja siguin literàries o litúrgiques (les quals es consideren no modernes)…

Amb aquest article m’agradaria animar als joves a sortir d’aquesta dinàmica, a prendre la medicina de la felicitat i que aixequem la mirada per contempla la bellesa de les petites coses de la vida. Comencem a disfrutar realment d’una manera en la qual no es busqui una vida idealitzada sinó gaudir de les petites coses. Una manera senzilla, lliure de segones intencions que ens impedeixen gaudir i que ens enceguen de les intencions principals de fer les coses: ser feliços.

Redactor Junior

close

El més recent