League of Legends bo o dolent ?

/
18 views

Ara veurem com de dolent es League of Legends.

Uns dels jocs més coneguts actualment és el League of Legends (lol) fet per la companyia Riot Games, es juga per ordinador i també és gratuït. El joc es tracta d’estratègia pura i saber com juga. Però la pregunta es val la pena jugar-lo?

Un aspecte del joc és la varietat de personatges que hi ha i per cada tipus de jugador, podem lluita cos a cos, també a distància, entre altres. També tenim que quan ets un nou jugador i comences una partida el joc et posa amb jugadors del mateix nivell. En resum la majoria de característiques de la jugabilitat de lol són molt bones.

Diferents personatges de League of Legents

De moment veiem el bonic de lol però també té un costat dolent que és la comunitat de jugadors que s’ha creat. El lol té una de les comunitats més tòxiques que hi ha en el món i per això alguns jugadors no volen tornar a jugar, però Riot Games està posant més mà ferme amb aquests tipus de jugadors.

Ara responen la pregunta d’havans si val la pena jugar-lo perquè ara hi ha penalitzacions contra jugadors tòxics i la jugabilitat del joc és bona, en resum pots passar una bona estona jugant.

close

El més recent