Adrià Moré: “El confinament ha millorat la meva forma física i m’ha motivat més que mai”

/
70 views

El jugador de divisió d’honor del Llagostera de 15 anys, ens explica com ha influenciat la Covid-19 en els entrenaments de futbol i com l’ha afectat en l’àmbit futbolístic

Com ha afectat el Covid-19 als entrenaments de futbol?

Els entrenaments han canviat, s’intenten fer exercicis on sempre que es pugui es guardi la distància tot i que el futbol és un esport de contacte.

Quina diferència hi ha entre els partits que es juguen ara a als d’abans de la pandèmia?

La diferència és nul·la, l’única cosa a resaltar és la manca d’espectadors o la distribuició del públic.

Creus que els jugadors de divisió d’honor tenen algun privilegi sobre categories inferiors?

Si, ja que els clubs intenten mantenir aquestes lligues i fan el necessari perquè els jugadors estiguin contents, també otorguen alguns privilegis necessaris pels jugadors i així buscar la manera de competir en aquesta lliga.

Creus que les mesures que s’apliquen en l’ambit futbolístic són necessaries?

Si, són necessaries ja que els clubs han de saber el risc que comporta la pandèmia i aplicar les mesures que calguin en els seus camps d’entrenament.

Sortint una mica de tema, creus que la competivitat de la divisió en la que estas es pot trobar en qualsevol altra?

Si, la diferencia és abismal, la motivació de jugar contra clubs cada cop millors i les ganes de progressar fan que sigui la categoria més disputada. Tot i aixó els jugadors volen assolir el seu màxim rendiment i mantenir-se en la categoria ja que arribar fins aquest nivell porta molt d’esforç a darrera.

Quin és el procediment de seguretat que segueix el Llagostera?

El procediment que segueix és el mateix que utilitzen altres clubs i que està predeterminat pel departament de salut. És el següent: a l’entrada et prenen la temperatura i et donen gel hidroalcoholic, un cop ha finalitzat l’entrenament es surt per una porta que no és la d’entrada.

T’ha afectat físicament el confinament? Has començat més motivat la temporada?

Crec que el confinament ha afectat a tothom en l’àmbit físic, jo he estat traballant molt ja que sabia que aquesta lliga no seria fàcil i m’ha aportat molta motivació.

Redactor Junior

close

El més recent