Torna el Bell-lloc Report

31 views

El col·legi Bell-lloc del Pla de Girona repeteix un any més aquesta experiència, el projecte RED, però aquest any amb una novetat, hi participaran 4 instituts més;  L’Institut de Sils, el FEDAC de Sant Narcís i el FEDAC de Salt. Aquest projecte està constituït tant per nens de batxillerat com per nens d’ESO.

Tots els alumnes actualitzaran el contingut de la redacció amb l’ajut dels seus professors i amb la col·laboració de Junior Report, els alumnes realitzaran diferents tasques durant el curs, noticies, articles d’opinió, crítiques, entrevistes… A més tots ells podran participar en els Premis RED, els quals seran atorgats als millors articles i reportatges publicats durant aquest curs.

Les paraules dels professionals (redactors i redactores): aquest es un projecte per fomentar la competivitat entre alumnes però sobretot per a poder gaudir d’aquesta experiència única i inolvidable.

close

El més recent