Llorenç Ferrés: “Quan es tanca una porta, se n’obren d’altres

/
97 views

Llorenç Ferrés és un jugador de futbol que compateix en la categoria de divisió d’honor, i que fins el passat mes de Juny vestia la samarreta del Barça. Una trucada el va deixar fora del equip blaugrana i ara busca nous reptes al Girona FC.

D’on et va venir la motivació de jugar a futbol?

Basicàment la motivació per el futbol va venir donada perque m’apasionen els esports. Però el dia que vaig probar el futbol vaig notar que em divertia més que als altres esports.

En quina edat vas començar a jugar a futbol? I a formar part d’algun equip?

Vaig començar a jugar a futbol amb 4 anys al equip del meu poble, l’Amer.

Quina ha sigut la teva trajectòria en el futbol?

Als 4 anys vaig començar a l’Amer, als 6 anys vaig anar al Girona i als 7 anys em va trucar el Barça i hi vaig anar i aquest any jugo al Girona.

Quin és el record que t’ha marcat més en la teva etapa en el Barça?

El record que m’ha marcat més en el Barça va ser guanyar les tres Ligas Promises, que són tres toretjos de futbol 7 on hi han els millors equips del món. Un va ser a Nova York, l’altre a Tenerife i l’últim a Villareal.

Què creus que aportes en el tarreny de joc?

Crec que soc un jugador que m’adapto a totes les posicions, tan puc jugar com de defensa, com de devanter. I crec que això em fa ser diferent als altres jugadors.

Et va afectar quan vas rebre la trucada per comunicar-te que era la teva última temporada al Barça?

La veritat es que sí que em va afectar, però em va fer aprendre que no tot sempre és el que tu vols i la veritat es que m’emporto coses molt bones del Barça.

Creus que el Barça té algun privilegi sobre altres equips inferiors?

Obviament el Barça és un club molt gran i si que es veritat que es pot permetre moltes coses que altres equips no poden, i a part d’això és un club molt reconegut arreu del món.

Hi ha molta diferència de jugar al Barça a jugar al Girona?

La veritat es que continua siguent futbol, pero si que es nota en la manera de jugar, el Girona té un funcionament diferent al Barça i un sistema molt diferent.

La teva família t’apolla en el futbol o prefereix que et centris en els estudis?

La meva família m’apolla i m’ajuda molt en el futbol, perque es una cosa que a mi m’agrada i em fa feliç però a la vegada també volen que em centri amb els estudis, pero bàsicament em diuen que fagi el que m’agradi i el que em faci feliç a mi.

Redactor Junior

close

El més recent