El rei cedeix el seu tro

27 views

Avui en día és difícil que hi hagi gent que no conegui el famós youtuber/stremer Raúl Álvarez, més conegut com “Auronplay“. Aquest ídol per a milers de joves, ja porta 14 anys a la plataforma de Youtube i ja comença a tenir milers de seguidors a la plataforma de Twitch.

Tot va començar per simple entreteniment. Penjava videos donant la seva opinió respecte un tema en concret o criticava algun video d’altres creadors de contingut. Però tot té un final.

En el darrers directes de la plataforma de Twitch ha anunciat que deixarà les xarxes socials per sempre d’aquí un parells de anys. Explica que la fama arruina l’experiencia de qualsevol creador de contigut, a més que, en varies entrevistes deia que no acabava de ser del tot feliç amb el tema de gravar videos per la seva audiència, ja que afirma, que això genera una pressió constant de fer-ho tot perfecte.

Així doncs, aquest idíl·lic creador de contingut per moltes persones d’avui en día, serà recordat amb l’esperança de que algún día torni a entretenir-nos com ha fet sempre.

close

El més recent