Marc Forest, director de Bell-lloc Report: “Serà un molt bon any”

24 views

En el dia d’avui us oferim una entrevista a el meu company i director de la redacció de Bell-lloc Report. En aquesta entrevista  descobrirem la funció del director dins la revista, els seus objectius per aquest any i moltes altres coses.

Fa pocs dies, Marc, vam fer les eleccions de la plaça de president a classe, amb quina experiencia previa decideixes tu llançar-te de la moto i decantar-te per omplir aquesta plaça?

Doncs la veritat és que tenia l’ambició de formar part d’aquest projecte, i ja que m’agradava(el projecte) no m’importava cumplir un roll més complicat, per tant podriem dir que la motivació em va portar a això

Experiencia previa nula, iniciament en un món nou, perquè doncs vas decidir engrescar-te en aquest projecte i comprometre’s a complir un roll tan important com el de director? Que et va portar a prendre aquesta decisió amb aquesta manca de experiencia?

Vindria a ser el que us deia abans, es un projecte que de moment sembla interessant, i tot i que sí que és veritat que no tinc molta experiència en el sector, doncs sempre he estat obert a el que sigui, al final com s’aconsegueix la experiencia? Doncs provant coses, per això vaig decidir fer el pas

Molt bé, molt bé, molt engrescat et veig. Ens podries explicar quina funció exerceix la figura del director en un periódic?

A nivell professinal el que fa un director és el que determina els objectius, és el responsable de tot el que es publica, com també coordina el procés en general. A nivell escolar tampoc ho conec molt perquè acabem de començar però suposo que deu ser algo per l’estil però a un nivell menys professional

Finalment ens agradaria saber quines són les teves aspiracions per aquest any relacionades amb el paper de director? Quins fruits vols treure de la redacció i dels qui la comporten?

Al ser el nostre primer any en aquest sector no se molt bé a que podem aspirar. Però per sobre de tot vull motivar a tot l’equip per tal de que escriguin amb tot l’esforç i motivació cada un dels seus projectes. El que sí que tinc clar és que vull treure moltes coses grans d’aquest grup, crec que serà un molt bon any.

Segur que aixì serà Marc. Doncs fins aquí la entrevista Marc, moltes gràcies per haver-nos concebut aquesta entrevista i et desitgem lo millor per aquest any!

I fins aquí la entrevista al director de Bell-lloc reports, hem pogut veure que és una persona molt motivada amb el projecte i amb ambició a fer les coses ben fetes aquest any. Esperem poder veure els resultats aviat.

close

El més recent