Efectiu als autobusos en temps de Covid-19

/
30 views

Les noves lleis van prohibir el pagament en efectiu als bussos de Girona, però quins problemes pot provocar?

És evident que pagar amb un alternatiu de l’efectiu, ajuda a evitar contagis i mantenir la salut de tots. Però avui dia hi ha gent que no té carnet d’autobús perquè, probablement, no solen viatjar en aquest medi de transport i així s’estalvien diners. A aquest grup li pot suposar un problema la prohibició de pagament pel mètode tradicional.

Personalment, crec que el no poder pagar en moneda pot ser una molèstia. Perquè si tens pensat viatjar poc en bus, no compraràs la targeta i, per tant, hauràs de pagar en efectiu. Però, amb aquesta norma, et veus obligat a tenir-ne una.

Imatge extreta de www.pixabay.com

Una solució podria ser incorporar alguna mena de màquina de canvi perquè al insertar-hi una quantitat determinada de diners, rebre un tiquet que valgui com un viatge en bus.

close

El més recent

La llei Celaá

La llei LOMLOE (Llei orgànica de modificació de la llei orgànica d’educació) o llei Celaá és