Dídac Lee, del col·legi Bell-lloc a directiu del Barça

a Persones Extraordinàries

Dídac Lee i Hsing és un empresari català que va estudiar al col·legi Bell-lloc del Pla. Ara, és conseller delegat d’Inspirit i directiu del Futbol Club Barcelona

Dídac Lee no ha tingut una infància fàcil i reconeix que quan fregava els plats al restaurant xinès dels seus pares mai va pensar que arribaria a ser directiu del Barça.

L’empresari va fer una broma a una entrevista dient:

Sóc bastant multitasca, com tot els xinesos, però la veritat és que tinc quatre clons que treballen per a mi

Dídac Lee i Hsing
Dídac Lee i Hsing (Foto: Creative Commons)

Dídac Lee va dir que un dels seus grans projectes que tractava de “spam” va ser idea de la seva mare, ja que sempre li arribava spam als seu email.

En una altra entrevista també va explicar que:

L’important és tenir bons socis i dedicar-te a coses que et diverteixin

Dídac Lee i Hsing

Per a Lee, la joventut no és sempre sinònim d’empenta, encara que ell comencés a treballar als 16 anys i pensi que aquells primers esforços van forjar el seu caràcter, amb un ego “ben domesticat” per minimitzar els possibles patacades.

Hola sóc en Carlos Cerezo, tinc 15 anys, visc a Girona ciutat i faig 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla. M’agraden els esports, principalment el fútbol, jugo al col·legi amb els meus amics però també m'agraden els videojocs, veure pel·lícules i viatjar. carlos.cerezo.moyano@bell-lloc.org Hola soy Carlos Cerezo, tengo 15 años, vivo en Girona ciudad y hago 4º de ESO en la escuela Bell-lloc del Pla. Me gustan los deportes, principalmente el fútbol, juego en el colegio con mis amigos pero también me gustan los videojuegos, ver películas y viajar. carlos.cerezo.moyano@bell-lloc.org