El desafiament del coronavirus a la Xina

a Actualitat/Ciència/Sin categoría/Vida

El virus ja ha infectat més 3.456 persones

Es creu que la malaltia va començar a Wuhan una ciutat de 10 millons de habitans on hi ha 3.456 contagiats i 254 morts, i s’està propagant arreu del món. Fins i tot, ha arribat a païssos com Estat Units, Espanya i Alemanya. Tot i així, on realment està sent molt greu és a la Xina, on hi ha la majoria de víctimes.

En resposta a aquest desafiament, la Xina ha creat un hospital de 1.000 llits en 10 dies i es preveu que n’acabi un altre d’igual. En dimensions, cada un d’aquests hospitals equival a la Vall d’Hebron.

Imatge de l’hospital que han construït (Foto: Creative Commons)

El govern xinès ha rebut felicitacions de diferents àmbits per la gestió que està fent del virus. Tot i així, l’executiu de Xi Jinping també ha fet autocrítica i ha acceptat erros en alguns dels procediments.

Hola em dic xavier, tinc 15 anys. Vaig al col·legi Bell-lloc del Pla i faig 4rt d’ESO C. En el meu temps lliure m’agrada quedar amb amics, jugar a l'ordinador, i també mirar les reds socials. ! Si em voleu buscar a instagram, el meu nom és (@xavierfeliu_). Hola me llamo xavier, tengo 15 años. Voy al colegio Bell-lloc del Pla y curso 4rt de la ESO C. En mi tiempo libre me gusta quedar con amigos, jugar al ordenador, ​​y también me gusta mirar las redes sociales. Si me quieres buscar en instagram, mi nombre es (@xavierfeliu_).