Educación 3.0

La Pau és per a sempre i cal recordar-la

a Cartes al Diari/Opinem

El dia 30 de gener ha estat el Dia escolar de la No-violència i la Pau

El Dia escolar de la No-violència i la Pau se celebra el 30 de gener (Foto: Creative Commons)

Actualment a les escoles està augmentant el nombre de baralles i això no està gens bé. Hem d’apendre el valor de la Pau i l’hem de mantenir sempre.

Hi ha molts països en guerra i per això hem de donar exemple començant des de els més petits. Les baralles, el bulling i l’assetjament escolar són coses que hem d’evitar quan abans millor.

Per això, crec que els centres escolars haurien de donar més importància a aquest dia. Per exemple, la nostra escola no dona gaire importància a aquesta data. Personalment, no sabia que existia aquest dia fins que ens ho van dir.

En resum, penso que el Dia escolar de la No-violència i la Pau està infravalorat ja que no té el valor que es mereix. No pot ser que al nostre centre no fem cap activitat relacionada amb això.

Hola, em dic Aniol Oriell, tinc 15 anys. Faig 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla i visc a Girona. M’agrada dedicar el meu temps a fer esport, sobretot m’agrada molt el futbol,jugo amb a la meva escola. També m’agrada molt viatjar i els animals(tinc un gos).Em considero una persona amable i divertida. Instagram:aniol_153