(fotografia extreta filmaffinity)

Riverdale, una sèrie com poques

a Espai Creatiu/Opinem

Una de les sèries més vistes del moment és Riverdale. Amb el seu gènere juvenil i misteriós, ha estat capaç de captivar molts milions de persones, però, de veritat es mereix tants premis i lloances?

“Jughead davant del col·legi amb la seva gang
(Foto: Bolamania)

Abans d’explicar-vos el meu punt de vista, m’agradaria fer-vos cinc cèntims d’aquesta sèrie. Ha estat creada tan sols 3 anys enrere, el 2017, i en aquest poc temps ja ha aconseguit gravar un total de quatre temporades en què hi ha 67 episodis d’entre 42-45 minuts. A més, aquesta sèrie està formada per actors i actrius importants amb experiència i renom, com per exemple, és el cas de Cole Sprouse, KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes o Ashleigh Murray.

No obstant això, s’ha de dir que molta gent ha criticat bastant Riverdale per culpa de la temporada tres, ja que se’n va una mica del realisme de la sèrie i es comença a escriure un guió amb molta fantasia.

Archie i Mad Dog a la presó (Foto: Insideer)

No crec, però, que el guió de la tercera temporada hagi de significar que la sèrie estigui mal feta; al contrari, crec que Riverdale ha pogut engrescar molta gent gràcies al fet que té uns guions bons, i,  sobretot, té uns actors i actrius de gran nivell. Bé, no crec que s’hagi de mirar gaire lluny, ja que, com he esmentat abans, ha aconseguit guanyar un total de 22 premis en tan sols 3 anys.

Em dic Martí Pagès, sóc un noi de 15 anys que viu a Girona. Estudio 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla, on també jugo a l’equip de futbol. Les meves aficions principals són llegir llibres (sobretot d’història), mirar pel·lícules amb els amics i tocar la trompeta. A més a més m’agradaria esmentar que sóc una persona seriosa al principi, però quan em vas coneixent, vas veient que sóc una persona molt divertida, simpàtica, lleial i respectuosa. De gran m’agradaria viatjar i conèixer pobles, llengües i cultures diferents. El meu instagram és @marti.pages_. Me llamo Martí Pagès, soy un chico de 15 años que vive en Girona. Estudio 4rt de la ESO en Bell-lloc del Pla, donde también juego en el equipo de fútbol. Mis aficiones principales son leer libros (principalmente de historia), mirar películas con mis amigos y tocar la trompeta. Además me gustaría decir que soy una persona seria al principio, pero cuando me conoces bien te das cuenta que soy una persona divertida, simpática, leal y respetuosa. De mayor me gustaría viajar mucho y conocer pueblos, lenguas y culturas diferentes. Mi instagram es @marti.pages_.