La Pau no és cosa d’un dia

a Cartes al Diari/Opinem

L’educació per a la tolerància, la solidaritat, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau són motius per recordar el 30 de gener. El Dia escolar de la No-violència i la Pau, els centres educatius es comprometen com a defensors de la pau i enteniment entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.

En aquest dia els centres escolars es converteixen en instruments de pau i comprensió entre persones de diferents nacionalitats, cultures i religions.

Cal recordar que la Pau no és una cosa d’un dia, sinó que és un treball continuat, diari. Tampoc oblidem que les escoles són un reflex de la realitat social en què es troben, però al mateix temps són espais educatius que presenten l’oportunitat d’educar en valors, d’educar en la Pau buscant desenvolupar en l’alumnat una sèrie de capacitats i competències necessàries per a una implicació social activa.

Me llamo Aaron Rodriguez, tengo 15 años y vivo en Sant Feliu de Guíxols, Girona. Estudio 4to de la Eso en la escuela Bell-lloc del Pla. Me gusta el fútbol, ver series y películas y jugar a videojuegos. Me podeis encontrar en instagram: @arodriiiguez_