(fotografia extreta d'Ampa)

Podem canviar el món?

a Cartes al Diari/Opinem/Tema del mes

Cada any dediquem un dia a la pau i a la no-violència escolar. A la majoria dels col·legis es celebra aquesta jornada com un esdeveniment molt important  i de veritat que ho és per a tots. Però, és necessari dedicar un dia a aquest fet?

Aforisme de Mahatma Gandhi (Foto: Ampa)

Personatges com Martin Luther king, Mahatma Gandhi, Nelson Mandela… són els referents que tothom té quan parlem de la no-violència i la pau, però crec que el que ells volien exactament era provocar un canvi, un canvi que pogués canviar persones i unes persones que poguessin canviar el món.

Per això, penso que no és essencial mantenir aquest dia, ja que, actes de pau i no-violència, els hem de mantenir cada dia. Tanmateix, trobo que sí que és important recordar-les a la gent que no els fa, ja que ells poden fer aquell gir que podria canviar el món. 

Em dic Martí Pagès, sóc un noi de 15 anys que viu a Girona. Estudio 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla, on també jugo a l’equip de futbol. Les meves aficions principals són llegir llibres (sobretot d’història), mirar pel·lícules amb els amics i tocar la trompeta. A més a més m’agradaria esmentar que sóc una persona seriosa al principi, però quan em vas coneixent, vas veient que sóc una persona molt divertida, simpàtica, lleial i respectuosa. De gran m’agradaria viatjar i conèixer pobles, llengües i cultures diferents. El meu instagram és @marti.pages_. Me llamo Martí Pagès, soy un chico de 15 años que vive en Girona. Estudio 4rt de la ESO en Bell-lloc del Pla, donde también juego en el equipo de fútbol. Mis aficiones principales son leer libros (principalmente de historia), mirar películas con mis amigos y tocar la trompeta. Además me gustaría decir que soy una persona seria al principio, pero cuando me conoces bien te das cuenta que soy una persona divertida, simpática, leal y respetuosa. De mayor me gustaría viajar mucho y conocer pueblos, lenguas y culturas diferentes. Mi instagram es @marti.pages_.

El més recent de

Anar a dalt