Pèrdues de 10 milions a la província de Girona pel “Glòria”

a Actualitat/Vida

El temporal ha provocat greus desperfectes al pavelló de Fontajau o al camp de futbol de Pontenc.

El fenòmen meteorològic Glòria ha afectat tot Catalunya, però les comarques del Baix Ebre i les de Girona són les que han quedat més perjudicades.

A la ciutat de Girona dos rius es van estar a punt de desbordar. Van ser els rius Ter i l’Onyar. Tot i així, el vessament dels dos rius no va causar gaires danys, però en canvi les fortes pluges sí que van fer destrosses en diversos indrets i equipaments de Girona.

L’Ajuntament de Girona haurà de fer una gran inversió per reconstruir tot el que la tempesta ha trencat, com per exemple, el pavelló de Fontajau i les instal·lacions del CE Pontenc.

El cost de les reconstruccions serà de tres milions d’euros només a la ciutat de Girona, però a les comarques gironines la inversió superarà els deu milions d’euros.

Les destrosses al pavelló de Fontajau després del glòria (Foto: El Periódico)

Hola, em dic Aniol Oriell, tinc 15 anys. Faig 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla i visc a Girona. M’agrada dedicar el meu temps a fer esport, sobretot m’agrada molt el futbol,jugo amb a la meva escola. També m’agrada molt viatjar i els animals(tinc un gos).Em considero una persona amable i divertida. Instagram:aniol_153