https://www.elespanol.com/mundo/20200101/ascienden-muertos-incendios-australia/456484350_3.html

Més de 1.000 milions d’animals moren en els incendis d’Austràlia

a Actualitat/Vida

El foc també ha provocat la mort d’una vintena de persones

Els incendis que Austràlia pateix des del novembre estan deixant un panorama desolador, a més d’haver causat la mort de milions d’animals i també d’una vintena de persones. 

https://www.eldiario.es/internacional/Mapa-incendios-Australia_0_983052300.html

La policia d’Austràlia ha detingut 24 persones per provocar focs les últimes setmanes en plena emergència per l’onada d’incendis.

A més de les detencions, la policia de Nova Gal·les del Sud també investiga més d’un centenar d’incidents durant els dies de prohibició de fer foc. I els estats de Queensland, Victòria i Tasmània també investiguen episodis relacionats amb els incendis.

Mentrestant, els bombers continuen lluitant a contrarellotge per controlar les flames. Els focs, segons l’últim balanç, ja han causat 25 morts, han cremat milers de cases i han calcinat gairebé 5 milions d’hectàrees, una superfície semblant a la d’Àustria. També moltes persones han hagut de marxar de casa seu a causa dels incendis.

https://www.antena3.com/noticias/mundo/el-humo-de-los-incendios-en-australia-va-camino-de-dar-la-vuelta-al-mundo_202001085e1592730cf22da6f2b0dd95.html

És indubtable que les diferències entre els paisatges australians i els europeus són importants. Per tant, és poc probable que en el futur aquí experimentem incendis que durin tants mesos. Amb tot, a mesura que s’assequi la vegetació augmentarà la probabilitat que es produeixin incendis d’aquestes característiques en zones amb vegetació que, actualment, estan lliures del foc. Per exemple, àrees com els Pirineus o el centre d’Europa, que poden experimentar grans fenòmens en qüestió d’anys o dècades, posant en risc la població.

https://sharingmydreams.wordpress.com/2015/02/21/pero-si-australia-es-mas-grande-que-toda-europa-donde-me-voy-sydney/

Hola em dic Jan Gratacós i tinc 15 anys, vaig a Bell-lloc del Pla i faig 4t d'ESO. Les meves aficions en el meu temps lliure és jugar a videjocs i fer esport. Jugo a futbol a l'equip del Gironès Sabàt i visc a Girona. També m'agraden les motos i no m'agrada gaire l'aigua i també tinc Instagram (@jangratacos)

Hola me llamo Jan Gratacós y tengo 15 años, voy a Bell-lloc del Pla y hago 4º de ESO. Mis aficiones en mi tiempo libre es jugar a videojuegos y hacer deporte. Juego al fútbol en el equipo del Gironès Sabat y vivo en Gerona. También me gustan las motos y no me gusta mucho el agua. También tengo Instagram (@jangratacos)

El més recent de

Anar a dalt